Vad är skillnaden, vet ni?

Vi ska börja ge smakisar åt vår Tindra här så småningom, eller i helgen kanske det blir lite potatis :) Tänk att hon börjar bli så stor vår tjej att vi får börja ge annan mat :) Så snabbt det har gått, men ändå känns det som om vi har gett ersättningen en hel evighet!

Nåja, nu till saken, Semper har ju en mild havregröt som är som första gröten och på den står det på svenska att man får ge från 4 månader och på finska står det att man får ge från 5 månader, detta förstår jag inte alls, hur kan det vara olika på sveriges rekommendationer och finlands?

Hur har ni gjort? När har ni börjat ge denna gröt?
Kommentarer
Postat av: malin

Vad konstigt?! Jag har köpt banangröt men tänker vänta med den till hon blir 4 månader. Än så länge har hon fått majs och potatis i 4 dagar (endast 2 skedar per dag) och i dag fick hon 2 skedar palsternacka och potatis.Byxorna är köpta på H&M =)

2011-03-25 @ 21:11:58
URL: http://malinfaltz.blogspot.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Va roligt! Det kan komma att bjudas på en och annan söting min!! :DVi började med mosad potatis blandad med ersättning..Fortsatte sen med morot, majs&potatis,havregröt. Sen nu denna vecka har han fått smaka lite frukt pure..Katrin plommon och mango! :) En sked palsternacka och potatis fick han idag också men det såg inte ut att vara någon hit! :D2011-03-25 @ 21:12:33
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har en annan mild havregröt och den började jag ge vid 3,5 månad.. tjuvstartade även med annan mat :) Nu äter Liam nästan en hel potion gröt + lite ersättning till frukost =)

2011-03-25 @ 21:47:36
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Vi började ge Matilda gröt i förra veckan. Det får hon när vi äter vår middag, som ett litet kvällsmål. Så hon får potatis (eller liknande) vid lunch å gröt efter ersättningen på kvällen :)Jadu, tiden går fort alltså! För fort tycker jag!Kram!

2011-03-25 @ 23:00:00
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Fia

Vi började med gröt vi 4 månader med alla våra barn utan problem =)

2011-03-26 @ 00:16:57
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Nina

Vi började ge gröt först vid 6 månaders ålder, när hon had äti vanlig mat i en månad. Orsaken till att man gärna kan vänta med gröt är att försöka undvika glutenintolerans.

2011-03-26 @ 09:26:32
URL: http://livetenligtnina.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0