Sjusovare

Jag kan inte annat säga än att tösen sover sjukt bra utomhus, har prövat att ha henne ut olika pass de senaste dagarna för att se hur länge hon tänkt sova, men varje gång slutar det med att jag får väcka henne och det skulle jag inte vilja...

Igår sov hon 3,5 timmar utomhus, men när klockan var halv sex var jag tvungen att ta in henne så hon skulle hinna äta två gånger före hon tar natten och så hon skulle vara trött när det är läggdags...

Idag tänkte jag att jag går ut och går när hon har ätit måltid nummer två som brukar vara vid 10-11 tiden så får hon sova hur länge hon vill... vi gick ut kvart i 11 och ännu klockan 15 sover tjejen, så jag var igen tvungen att väcka henne så inte hela dagen skulle gå åt pipan, och då hade hon varit utan mat sen strax efter tio...

Så klaga kan jag verkligen inte göra, men jag gillar inte att väcka henne, det är bara det...

Säkert för att jag skrev detta så kommer hon sova max en timme ute imorgon...

3 månader

Idag är Tindra 3 månader, det finns ju inget 30:e i februari så idag är väl då hennes månadsdag skulle jag tro!

Hon växer och ändrar för var dag som går.
Nu ler hon åt alla och pratar ofta och mycket i gången.
Hon knyter sina händer och studerar dom.
Stadig i nacken är hon, när man lyfter henne från skötbordet i armarna så följer huvudet naturligt med nästan varje gång.
När man har henne på magen så skulle hon vilja svänga sig till rygg, men ännu har hon inte kommit på hur man vippar över!

En färsk 3 månaders bild kommer här:Härligt!

Jag gjorde slag i saken och promenerade hem från svärföräldrarnas med vagnen och det var så härligt, så härligt :)
+ 2 grader och lite lite sol, det var inte illa!

Det var 6 km och jag hade nu räknat med att det skulle ta 90 minuter men det tog 65 minuter, så bra fart hade jag nog på och så träffade jag på en arbetskompis som jag stod och pratade med ett par minuter, så nöjd får jag vara!

Undrar bara hur trött jag kommer vara nu sen efteråt, för att inte tala om benen och Tom är borta och ser på en innebandymatch, så vi ska se om jag lämnar fast på soffan!

Hoppas ni har en finemang söndag :)


Söndag!

Söndag redan, helgen har gått snabbt igen :( Men som jag sa förra veckan så är det snabbt helg igen :)

Igår så var vi ut på en härlig vagnpromenad, det var noll grader :) Tösen sov 4 timmar sen i vagnen och då tog vi in henne för att inte störa nattsömnen, vem vet hur länge hon skulle ha sovit där annars! Hon trivs i friska luften och vem gör nu inte det :)

På kvällen var Jonas och Anna hit, roligt som alltid :) Nästa gång ska vi spela flera omgångar i Pidro :)

Idag står mat hos svärföräldrarna på schemat, ska snart börja ställa oss för det, måste åka iväg när tösen ätit nästa gång. Sen funderar jag lite på om jag skulle gå därifrån hem sen så vi skulle få den där friska luften och tösen skulle ju få sova, det är lite på 6 km, så det borde nog inte vara några problem, men vi ska se, vi ska se hur jag känner mig när det är dags! Tom ska bort sen så det får inte hända något på promenaden för då blir vi i blåsväder...

Nu ska jag kolla era bloggar så långt jag hinner och så hörs vi! :)

Helg

Jipppiiii nu är det helg igen :) det är så härligt så härligt :)

Mannen jobbar till fyra idag och sen har han också helg! Nu när man är hemma-mamma så ser man fram emot fredagen och helgen för då är hela familjen samlad om man får ladda upp för en ny vecka!

Planer för helgen är inte så mycket, skönt så, vänner till oss kommer kanske hit ikväll eller imorgon, på söndag ska vi på mat till Tindras fammo och faffa och sen ska väl Tom på innebandy på kvällen då, men annars är det lugna puckar som gäller!

Egentligen borde vi tapetsera i köket, men vi orkar inte denna helg, få se när vi hinner och orkar, skulle behöva ske inom tre veckor.... hmmm.. nåja, det visar sig :)

Nu slutar jag svamla, vi hörs!

Ett som annat

Har inte alls hunnit vara vid datorn idag, men nu tar jag igen mig :)

På morgonen inväntade jag min mamma och pappa som skulle vara här och sköta Tindra sålänge jag åkte iväg till jobbet och fixade datorn i skick och funderade om hur det blir på jobbfronten sen när jag kommer tillbaka och när...
Så det blir väl så att jag börjar 100 % från januari 2012 och kanske lite jobb nu till hösten, vi får se...
Måste klurar lite på alternativ och pengar och sånt... jobbigt, jobbigt!

Sen så har jag kollat på VM i tv så jag har inte alls hunnit med! Men egentligen har det inte hänt så mycket annat idag!

Nu måste jag fundera vidare!

Kvällstrött

I förra tisdags blev Tindra 11 veckor och det var precis då som hon började sova hela nätter och vi är helt förvånade att detta har fortsatt, några gånger per natt blir det napp i sättningen, men någon mat vill tösen inte ha!

Man skulle ju tro att när hon sen vaknar på morgonen så skulle hon vara helt skrikig och omöjlig, men där blir man igen förvånad, det är ingen som helst panik. I lugn och ro kan man byta blöja, klä på tösen och göra maten klar, hon är hur glad och pratglad som helst. Om det sen tar länge före maten är serverad när man sitter i babysittern och väntar, ja då kan det bli lite skrikigt, men det kan man ju förstå om man inte fått mat på närmare 12 timmar!

Tidigar var hon alltid vaken åtminstone till 10 på kvällen, men det skulle inte hända nu för tillfället, i samma veva som hon började sova hela nätter har hon blivit så kvällstrött, så hon sover ofta vid 8 på kvällen, ibland lite tidigare och ibland halv 9, men längre än så är det inte...

Så då får mamma och pappa lite egentid och kan ladda batterierna... så vi kan inte klaga och det gör vi inte heller!

Men jag fasar lite för 3 månaders vaccinet som hon ska få om 1,5 vecka, för jag gissar att alla dessa rutiner som vi har som jag nämt här ovanför kommer flyga och fara... men vi tar det då, vi ska njuta så länge detta varar :)

Racerfart

Snart har jag varit hemma i 6 månader och mammaledig i 4 månader, vart har tiden tagit vägen? Fortsätter det så här så är man ju hur snabbt som helst tillbaka på jobbet, vill inte att det ska gå så fort ändå!
Jag trivs så bra att vara hemma mamma, det är en sak jag inte trodde när jag blev gravid att jag skulle trivas så bra som jag gör, jag trodde först och främst att jag skulle få väldans tråkigt och att det blir enformigt osv...

Men jag har inte alls känt det så, jag har njutit för fullt och dagarna bara rusar iväg utan att jag hinner tänka att det har varit tråkigt eller enformigt eller något sådant. Ibland kan man längta efter att få prata med någon annan än sitt barn om dagarna, men då har man ju vissa dagar något program ordnat åt sig så man får prata med andra och vara social med andra mammor!

Så det har gått över förväntan det här med att vara hemma mamma, trodde inte jag skulle bli sådär bortskämd med att vara hemma, trodde jag skulle sakna arbetet mera än vad jag gör, men jag har helt kopplat bort arbetet och det är skönt att ha kunnat göra det... Det har jag inte tidigare kunnat göra, man har haft det i sitt bakhuvud hela tiden, kvällar, nätter och helger, men nu har jag faktiskt kunnat sätta arbetet åt sidan och bara njuta av att vara mamma och hemma!

Nu har jag bara lite på 6 månader kvar av min mammaledighet och jag borde börja fundera på hur vi gör sen... Det känns långt borta men ändå inte och det är något vi borde börja fundera på allvar på hur det blir efter augusti månaden är till ända...

Tisdag

Nu ska jag beklaga mig igen över denna eländiga förkylningen, det blir inte bättre, snarare sämre.. börjar kanske misstänka att det är bihålorna som bråkar... Så jag ska idag ringa till arbetshälsan på deras telefontid på eftermiddagen...
Men det är ju inte det lättaste att ta sig dit på den tid man får med en liten här hemma! Så vi ska se vad de har för tider att erbjuda mig :)

Nåja nog klagat nu då!

Tösen sover för tillfället, så jag passar på att vila och ta det lugnt i soffan med en bok och läsa lite bloggar, skulle vilja ut och lufta mig men det är för kallt för sånt! Vill ha vååååååååååår :)

Det är bäst jag slutar här för det blir bara klagoinlägg annars! Så vi hörs en annan gång!

Måndag och nya möjligheter

Då var det en ny vecka igen, helgen har gått i raserfart, så gör det ju alltid när Tom är hemma! Men det är ju inte så länge till fredagen ändå! Lördags eftermiddagen spenderade vi med goda vänner :) Lilla Rasmus har blivit så stor och går hur bra som helst och hela tiden :) Om ett år har vi en Tindra som också går och gör honom sällskap!

Tindra slog till med en 12 timmars natt inatt :) otroligt men sant, några napp i sättningar och så var det bra! Klaga kan man inte!

Förkylningen har blivit värre igen, förstår inte varför det inte börjar bli bättre! Hostar som bara den om jag vaknar om natten och det gör man ju med en liten i huset!

Nåja nu ska jag läsa lite bloggar och bädda sängen och sådant!

Vi hörs!

Stor suck!

Jag borde verkligen, jag menar VERKLIGEN ta tag i träningen... det finns liksom ingen återvändo, jag måste, måste, måste! Denna vecka som gått hade jag tänkt börja på med zumba, men denna dumma förkylning stoppade mig :(
Så jag borde ta mig i kragen från 1 mars hade jag lite tänkt i bakhuvudet...

Men det är med en stor, stor suck som jag gör det då om jag gör det! Träning har inte varit min starka sida någonsin, jag tröttnar fort och det är väldans tråkigt osv... När jag friidrottade var det skoj, då tränade jag mycket och flera gånger i veckan... jag har liksom börjat tro att det blev för mycket träning när jag höll på då, för nu smakar det inte något att åka iväg och träna! Det är trist, för jag skulle verkligen behöva ta tag i det nu!

Jag var aldrig nöjd med min kropp innan graviditeten, inte att jag vägde för mycket eller så, men var nog aldrig nöjd, då vill ni inte ens veta vad jag tycker nu! Trivdes bäst som gravid i säg vecka 25 eller nått sånt, lagom stor mage och allt var toppen! Men nu är det inget bra :(

Två gånger har jag haft en PT som har peppat mig och hejat på mig och då har det minsann gått bra och jag har varit nöjd efteråt och fortsatt träna en stund till och det har varit skoj att ha en som granskar en och man kan inte fuska, men nu har jag verkligen inte råd med en PT som piskar på mig, så det kan jag glömma...

Det är nog mellan mina öron det sitter nu att komma igång och få bort de sista gravidkilon och bli nöjd igen... Helt nöjd kommer jag nog aldrig bli, men nöjdare i alla fall...

Men hur sjutton ska jag komma mig iväg och orka göra det och sen fortsätta?Söndag

Om det inte är kallt så kommer det snö :(
Hatar vintern, det räcker med vinter och snö nu!
Vill ha vår :)

Förkylningen vill inte ge med sig, på dagen är det inget, men på natten och morgonen är det blä! Hoppas nu verkligen den börjar ge med sig snart!

Annars bjuder inte denna söndag på så värst mycket, maten är i ugnen, tösen ska snart äta, hon ska badas ikväll också och annars tar vi nog det bara lugnt :)

Nej nu kolla era bloggar och sen äta !Nytt igen

Var sugen på något nytt igen, denna gång tog jag hjälp av Tescho:s blogg, så det mesta är enligt hennes design så därför är hennes märke nere på sidan :)

Hon har jätte mycket tips och designers så kolla in hennes sida så får ni mycket ideér :)

Underbara du!
Mamma älskar dig så mycket!

Lördag

Idag steg man upp tidigt, när jag en gång vaknat så kunde jag inte somna om, för jag hostade, hostade och hostade... men nu är man pigg och frukosten är i magen och inköpslistan är gjord!
Ska leka pensionär och rycka i dörren när affären öppnar, nå nej jag hinner inte riktigt till nio dit men nästan :P

Tindra har sovit igen hela natten, nappen har vi behövt sätta i två gånger, hon var helt slut igår kväll så hon somnade klockan halv åtta på soffan och sen gav vi henne lite mat klockan tio och så åt vi frukost åtta nu på morgonen :)

Igår var vi annars och hälsade på en kompis som fick barn för tre veckor sedan och gissa om inte grabben Vincent var större än vad Tindra är och då är hon ju snart 12 veckor :) Men han var ju inte lika liten som Tindra var när hon föddes, glömde så klart att ta kort fastän kameran var med, bra Åsa!

Nåja om jag skulle hoppa i kläderna och åka iväg och handla då!

Önskar er en fin lördag :)

Tindra jollrar

När jag var borta igår kväll lyckades Tom filma Tindra när hon jollrade för fullt :)

 


Vår gullunge

Ibland när Tom har åkt iväg till jobbet vill jag vila/sova en stund till, men det är sällan det lyckas, för nästan varje gång Tom har åkt iväg så 15 minuter efter hör jag hur tösen grymtar och låter i rummet bredvid...
Ibland blir man irriterad och tänker kan hon inte bara sova 30 minuter till, bara en liten liten stund...

Men nej se ni tösen har andra planer, så jag stiger upp ur sängen och tänker att jag ger henne nappen en stund...
Genast jag kommer in i rummet är de irriterade tankarna borta för i sängen ligger tösen och ler när hon ser mamma och armarna börja vifta vilt,
mammahjärtat börjar värka och hon är bara för underbar och söt och så blir man på jätte bra humör :)

Försökte smyga med kameran senare idag så jag skulle få hennes leende på bild, men genast hon ser kameran slutar hon le, hur ska jag få leenden hennes på bild... ja-a det visar sig när det händer!

Torsdag

Börjar bli uttråkad av denna eviga kyla, måste det vara över minus 20 varje eviga dag?
Jag vill ha under minus 10 så vi kan gå ut och promenera och så att Tindra skulle få sova ute i friska luften...

Ingen mår ju bra av att sitta inne hela tiden!

Igår kväll var jag borta en sväng, skönt att komma ut lite :)
Jag var på Mumbab party, det är ett barnklädesparty :) Farligt att åka iväg på sånt för man vill ju köpa så mycket! Men jag kunde hålla mig relativt bra, kom hem med några produkter från Lundmyr of sweden...
Såklart slutade det ju med att jag bokade in ett party åt mig också i mars :)

Annars så har Tindra slagit till med två nätter irad som hon har sovit hela natten och ätit först halv 7-7 tiden på morgonen :)


Onsdag

Kylan bara fortsätter, nu har det varit så här sen förra onsdagen över minus 20 hela tiden :( Tindra har inte varit ute sen förra tisdagen när hon senast sov i vagnen, börjar få fnatt! Och länge ännu lovar de lika kallt!

Om något har varit negativt med att få barn när vi fått är det denna kyla och att inte kunna vara ute med de små, det är det negativa, men då å andra sidan har man all tid i världen att sitta inne i mörkret och bekanta sig med barnet och allt möjligt, så det är på + och -!

Förkylningen fortsätter, nätterna är värst, sen på dagen vet jag knappt av något ibland, jag hoppas bara på att Tindra slipper undan, för då är det inget skoj :( Men än har det gått bra!

Dagens planer är att sitta innomhus, suprise!Michaela: Det skulle vara skoj att veta mera om vem du är :) Jag blev ju väldans nyfiken nu :) Så om du vill berätta mera får du gärna kommentera eller skicka ett mejl åt mig på adressen: pyretiminmage@hotmail.com


Vem är ni?

Nu är jag väldans nyfiken på att veta vem som läser min blogg...

Så vem är ni?
Ni får vara anonyma, men ni kan väl ändå säga hej och hur ni hittade hit och varifrån ni är och så ändå...

Så börja berätta nu så kan jag titta in till er och säga hej åt er som också bloggar :)

En liten titt!

Tänkte sätta ut bilderna från tidningsartikeln här.
Vi är som sagt med i senste numret av vi föräldrar gravid.

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Fy blä vad det är kallt, minus 28,8 halv tio idag!!!
Det är nog det kallaste vi har haft denna vinter!
Brrrrrrrrrrr....

Tur att Tom är hemma idag så det blir eldat ordentligt i spisen och inte som när jag eldar...:P

Tösen tycker om att somna framför spisen och brasan och så här kan det se ut:Tavlan klar!

Förra söndagen fick jag Tindras tavla klar!

Är så sjukt stolt och nöjd över att jag har fått en tavla klar och inte haft mamma att göra det sista!

Bjuder på en bild av den också!Boktips, tack!

Har jag månne några läsare som läser böcker?

Nu skulle jag vilja ha en massa boktips, så kom med förslag nu!

Har inte själv tid att stå och söka vid biblioteket efter bra böcker och läsa vad de handlar om så nu vill jag ha hjälp av er!


Kläder

Vi har denna vecka så smått börjat använda kläder i storlek 56 åt Tindra, det har minsann tagit en god stund före vi kom upp i den storleken!

Tur att vi köpte ändå så mycket som vi har gjort i storlek 50!

Har på känn att storlek 56 kommer inte vara så mycket använt utan att hon kommer gå snabbt över till 62... men det visar sig :)

Över en natt

Så kom flunssan över mig :(
Har inte haft några som helst känningar före i natt när jag vaknade och kunde knappt svälja...:(

Har varit helt slut och färdigt idag, känt mig febrig och sjuk hals och värk i kroppen!

Har druckit finrexin för en stund sedan och det känns lite lite bättre, hoppas nu bara inte Tindra blir sjuk...


Rådgivningen 10 veckor

Nu har vi varit till rådgivningen med Tindra, nu pekade viktkurvan uppåt och hon har gått upp bra i vikt :) Roligt att man ser att hon gått upp, 900 gram på fyra veckor, det är inte illa!
Sen hon var 6 veckor har hon endast fått ersättning, så det var roligt att se att hon gått upp bra i vikt nu sen vi började med det! 3 cm har hon också växt på fyra veckor!

Hon fick också dos två av rotavaccinet så vi ska hoppas att hon inte får så värst mycket magknip nu efteråt, förra gången hade hon lite magknip några dagar efter...Lite fakta:

30.11.2010 - 2620 gram 47,5 cm huvudomkrets 32 cm
8.12.2010 - 2745 gram
13.12.2010 - 2730 gram
16.12.2010 - 2750 gram 49,6 cm huvudomkrets 34,5 cm
21.12.2010 (3veckor) - 2920 gram 50 cm
29.12.2010 (4 veckor) - 3210 gram 51 cm huvudomkrets 35,5 cm
11.1.2011 (6 veckor) - 3660 gram 53,5 cm huvudomkrets 36,4 cm
10.2.2011 (10 veckor 2 dagar) - 4560 gram 56,5 cm huvudomkrets 38,5 cm

Hände det verkligen?

Tindra får mat för natten 21:30, somnar gör hon 22:00...
Vaknar gör hon 2:30 och Tom stiger upp och sätter nappen åt henne...
Somnar om gör vi alla...
7:00 vaknar jag av Toms alarm på telefonen, jag frågar honom om han gett mat åt Tindra under natten, nej säger han och rusar upp och ser om hon är vid liv...
Hon sover så sött, men håller på att vakna :)

Hände detta verkligen?
Sov hon en hel natt utan mat?

Joller

Tösen vår jollrar som bara den i babygymmet framför spisen :)
Benen och armarna går som bara den på henne,
tjejen är mätt och nöjd minsann :)

Imorgon är det dags för rådgivningsbesök,
ska bli intressant att se hur mycket hon gått upp i vikt och hur lång hon blivit, för nu märker både mamma och pappa hur hon har växt de senaste veckorna :)

Det blir också dos två av rotavaccinet!

10 veckor

Idag är vår tös 10 veckor, tänk redan!

På sin 10 veckors dag slog hon till med sovrekord ute i vagnen i friska luften, det blev 4 timmar och 15 minuter sömn ute :) Det gillar vi :)
Mamma hann med en väldans massa saker under tiden, som att byta gardiner i vardagsrummet :)
Bild från igår!

Tisdag

Det som är bra när mannen börjar klockan 10 i jobbet är att man är väldans utvilad på något konstigt vis :) Har redan idag hunnit vara ute på en vagnpromenad och då gick vi faktiskt till biblioteket och jag kan säga jag var lite nervös över hur det skulle gå...
Men Tindra sov så skönt ute i vagnen :) Men mamma, ja hon stressade som en tok inne på biblioteket...:P

Nu sover tösen på utsidan, få se hur länge hon sover denna gång, i helgen sov hon båda dagarna nästan 3,5 timme :)

En virrpanna är vad jag är, jag hade skrivit upp vi ska till rådgivning på telefonen imorgon halv ett, men jag visste att hon från rådgivningen hade ringt här för två veckor sedan och ändrat dagen till torsdag, men jag hade glömt att ändra i telefonen, så när jag kollade idag kom jag på att jag har ju ingen aning om vilken tid vi ska dit, så jag ringde dit och kollade och tur var det för tiden hade ändrats till 10:45... så det är snabba ryck på torsdagen!

Nu läsa bloggar :)

Vi är med i tidningen

Var en snabbis och handlade till affären ikväll och jag var ju tvungen att smita in via tidningshyllan och kollat läget om vi verkligen är med i tidningen (har inte hunnit få den i postlådan ännu)
Och visst är vi med :) Vad skoj :)

Så nästa gång ni är och handlar så kan ni titta i tidningen om ni vill se reportaget om oss, vi är på veckorna 28-40 :)Bild från vi föräldrar

Tumme och skratt

I helgen har Tindra börjat med två nya saker, en bra och en dålig!
I lördags på kvällen tyckte vi att hon skrattade med ljud, men vi var lite osäkra på om det faktiskt var så, men då igår igen gjorde hon det och vi är säkra på att det var skratt med ljud :)
Vår lilla busfrö!

Men sen en sämre sak som hon börjat med och det är att suga på tummen sin, jag vill inte!
Det är så himla svårt att få bort det och om hon börjar redan???? Hoho!
Har iaktagit henne nu på morgonen om det faktiskt var sant och det var det, hon sätter först hela handen framför näsan och sen stoppar hon in tummen i munnen och börjar suga...

Borde ta en bild så man har det på bild!


Är vi med i tidningen?

Nu har ju nyaste numret av vi föräldrar gravid kommit ut och jag funderar om vi månne är med där nu då?
Vi har inte hunnit få tidningen i postlådan ännu och Tom glömde kolla när han var och handlade här i veckan om vi var med eller ej, så jag har ingen aning faktiskt!

Har någon av er läst eller bläddrat i tidningen och sett om vi är med?Lördag

Mår lite bättre idag, men fy sjutton vilken huvudvärk jag har :(
Trots det har vi varit ute på en promenad hela familjen och tösen har nu sovit 2,5 timme på utsidan och det gillar vi stort :) Frisk luft gör susen :)

Så under tiden har jag passat på att städa lite och plocka undan och tvättmaskinen snurrar för fulla muggar :)

Blir nog bara att slappa här hemma hela dagen,
kanske jag skulle ta fram Tindras tavla och börja göra den klar, har ju inte haft fram den sen vi åkte till BB :P

Hoppas ni har en toppen lördag :)

Blä!

Jag mår illa, har mått illa sen igår kväll :(
Så kvällens planer blir nog inställda,
vill inte smitta någon ifall det är nått jag har fått!

Jag som skulle gå med vagnen till biblioteket och låna böcker när jag inte åkte iväg i onsdags :(
Nu har jag ju inget att läsa om jag ska må såhär dåligt!

Ingen bra dag idag alltså!

Återkommer!

Duktiga Tindra

Vilken natt vår tös drog till med, det är nästan så man inte tror på det!
Hon fick mat strax efter klockan nio igår kväll och somnade strax efter tio, vaknade gjorde hon klockan sex på morgonen och fick då mat och sen somna hon om och sov till strax före nio :)
Då var hon vaken lite på en timme och somnade under vår promenad och sover ute nu :)

Duktigt duktigt :) Hoppas på flera sådana nätter :)

Onsdag

Tänk att det är onsdag redan, jag hänger nog inte riktigt med i veckodagarna mera, det går så himla fort!!!
Igår kväll hade vi efterträff med familjeförberedelsegruppen, det var jätte roligt att träffas och höra andras berättelser och hur de har haft det och så!
Vi var fyra familjer och äldsta barnet var fyra månader och Tindra var minst som var två månader!

Blir nog att träffa mammorna i något skede också här senare :)

Idag har jag redan hunnit med en kort promenad med vagnen, så tösen sover på utsidan nu som bäst, igår sov hon nästan tre timmar på utsidan så vi ska se hur länge hon sover idag :)

På eftermiddagen väntar jag besök av en tjej som var på BB på samma gång som oss, hon fick en kille och han är fem dagar äldre än Tindra, så det ska bli skoj :)

Nu läsa bloggar före tösen vaknar :)

RSS 2.0