Torsdag

J*vla snö, alltså varför ska det komma mera??? Det är hur mycket snö som helst som har kommit inatt! Man blev ju på så dåligt humör när man steg upp och kollade ut och det vräkte ner :( Nej, vi vill ju ha vår! Så idag blir det ingen vagnpromenad när det inte kan ploga från morgonen här :( Hoppas hon kan sova en stund ute ändå!

Ikväll är det dags för träning igen och denna gång något som heter feel the vibes, vete sjutton vad det är, men det lär jag veta sen ikväll :) Ska bli skoj iaf :)

Annars så blev tapetseringen klar igår kväll, bara lister och sånt kvar nu då... och så måste jag hitta ett nytt tyg till soffan också... men det blir inte idag! Bilder kommer sen när det är klart :)

Imorgon är Tom borta hela dagen lång, från tidiga morgon till sena kvällen/natten, så vi ska se då hur det går! Men mamma och pappa ska hit en sväng och vi ska plantera om blommor och sånt mellan varven också :)

Nu ska jag sluta prata strunt och göra något!

Kommentarer
Postat av: Malin

Å ja sitter på jobbet å e döööööösluuuut så ja vet int hu ja ska ork me iväg på na tränas ikväll.. Blää, men va ska int he! Ja kommer no! :P Rättare sagt JA MÅST kom.

2011-03-10 @ 11:02:28
URL: http://malinsvardag.papper.fi
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Njut bara njut! Å fundera inte så mycket på hur det kan komma sig! :)

2011-03-10 @ 19:33:02
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Bra där! Visst känns det skönt efteråt när man rört på "fläsket" lite!?:)Ja USCH å fy..Snö vill inte ha nå mer av nu!

2011-03-10 @ 20:38:39
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: malin

Uff så tråkigt med snö, jag hoppas vi slipper det här.Ja Alma greppar saker, om jag håller de ovanför henne kan hon sträcka sig efter den och i babygymmet tar hon i sakerna som hänger ovanför.

Hur går det för Tindra?

2011-03-11 @ 08:44:17
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0