Tindras första smakportion!

Idag var det dags för Tindras första smakportion och det blev potatis blandat med ersättning! Det gick väl sådär, något slank väl nog förhoppningsvis ner, här kommer ett videoklipp på hur det såg ut :)

Imorgon tar vi nya tag igen :)Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ser ju ut som att det gick bra det där! :)

2011-03-26 @ 20:12:02
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

men lilla gosan, så söt hon är!! Lite skeptisk men väldigt öppen för nya smaker och saker ser det ut som :Dvet du, jag skäms nästna över att skriva det här men vi har nästan inga rutiner för Lova. Måste, måste, måste börja med det nu snart. Hon får sista kvällsmåltiden vid 9, sen sover hon till runt 7 och sedan somnar vi ofta om lite halvt och går upp vid 9 - sen äter hon med ungefär 3 timmars mellanrum på dagen och sover när hon vill. Måste börja med ordentliga sovrutiner på dagen känner jag, är ni duktiga med sånt? :) Kram och trevlig kväll!

2011-03-26 @ 21:12:30
URL: http://madeleines.se
Postat av: Jessica - Mamma till Melwin

Såg ut att gå kanon :)Söta lilla tjejen.. SÅ stor nu att smakisar är här... ROLIGT!!! Jisses vad de växer.. nu är det inga små bebisar längre, utan små människor med egna viljor och personligheter som dag för dag utvecklas och skapar sig en alldeles egen personlighet och syn på världen runt dem.. SÅ underbart!!Hur är allt för övrigt, mår ni bra och allt funkar bra??

KRAM till er..

P.s. hon är bara sååååå söt eran lilla tjen. :)2011-03-26 @ 23:46:44
URL: http://jessicafrost.blogg.se/
Postat av: malin

Vad söt hon är, jag tycker att det gick bättre redan på andra dagen =)Jag har köpt baby semp 2 och började ge det i veckan men jag har även en förpackning med 1 (dock lemolac) så jag har gjort så att jag gett 2 an i bland och i bland 1 an. Men nu är det ca 1 portion kvar av 1 an så sen får det bli bara 2 an. Men tänk på att köpa nya nappar till flaskorna för det går knappt att få ut något annars.Kram

2011-03-27 @ 11:04:03
URL: http://malinfaltz.blogspot.com
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Ja men just ja, det där läste jag ju :) är det alltid sådär punktligt? Och håller de där rutinerna i sig eller ändras de en del nu när de ännu är så små? Jag ska testa att skriva upp lite, för det kan ju faktiskt hända att vi har rutiner, bara att jag inte tänkt på det så :D Kram

2011-03-27 @ 11:30:45
URL: http://madeleines.se
Postat av: malin

Aha ok, jag har också mams nappflaskor. Köpte de som är för "nybörjare" och då är det nr 1 på "nappen". Köpte en ny flaska som hon knappt kunde dricka ur för det kom så mycket och såg då att det var nr 3. Så jag bytte napp till nr 1 men då kom inget inte ens när jag tryckte på den själv. Så nu har jag nr 2 så den kan ni använda också.Jag ger lika mycket som innan.

2011-03-27 @ 12:14:32
URL: http://malinfaltz.blogspot.com
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Samma här! Jag skjuter fram allt sånt där som är lite jobbigt eller oklart, speciellt när man är osäker på hur man ska göra. Det är samma med den eventuella Sverigeflytten, egentligen borde vi bara ta tag i det och bestämma oss för hur vi ska göra. Ska vi flytta hem borde vi ju göra det på en gång :) Kram

2011-03-27 @ 13:34:46
URL: http://madeleines.se
Postat av: Sanne - mamma till Oliver

Träning ger färdighet!!! hihi, så söt!Ja vi har det så soligt och fint hemma, måste vara trist med snö fortfarande, men våren är på väg!!!!

2011-03-27 @ 16:32:06
URL: http://sanils.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Förstår det! här har det pepparpeppar inte dimpit ner någon snö idag iaf!2011-03-27 @ 20:15:53
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: isabella

men så söt hon är.

Här har vi provat på morotspure. vet inte riktigt om Eira tyckte om det eller ej. Det vart mest en massa gegg. ;)En fråga bara: föddes eran dotter för tidigt? Tänkte på att hon vägde så lite när hon föddes?

Jag tror jag fått en stor tjej jag. hon vägde 7 kg för en månad sen. haha

2011-04-02 @ 21:27:13
URL: http://isabellaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0