Onsdag - redan!?!

Då var vi mitt i veckan, igen, alltså hallå? vart går dagarna? Man hinner inte alls med, man stiger upp, donar på med sitt och helt plötsligt är det kväll och läggdags! Nåja, det gäller att njuta :)

Nu när Tindra har fått in sina rutiner så finns det inget som heter sovmorgon mera, egentligen gör det inget för det är helt okej att stiga upp mellan sju och halv åtta, man hinner med så mycket mera då än om man stiger upp senare... Men det gäller ju att gå och lägga sig tidigt också så man får en ordentlig sömn och det är jag inte så värst bra på, men det har blivit bättre :)

Nu ligger Tindra och pratar i sin säng och hon kommer somna vilken minut som helst, hon brukar ta en liten powernapp här den här tiden och sen efter nästa mål mat så går vi ut på en promenad, sen vet jag inte vad som händer... Men när Tom kommer hem så ska det tapetseras och han har förhoppningar om att han får klart det ikväll, jag tvivlar lite, men vad ska det inte gå :)

Nu ska jag se om bloggarna har uppdaterats :)

Kommentarer
Postat av: carro (mamma till Alexander)

Visst är det skönt med lite rutiner. Alex vill fortfarande äta på natten men nio av tio nätter är det bara en gång vid fyra. annars sover han oftast från 20-07.30. riktigt skönt! :)

2011-03-09 @ 08:00:09
URL: http://lifeisjust.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Han läger sig nån gång melllan 18.30 - 20.00...Oftast somnar han vid sju. Ger sista natt målet precis innan! :)

Hur sover er tös nuför tiden?Smart..Det är ju "samma funktion"! :)KRAM

2011-03-09 @ 09:19:55
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Astrid gör likadant, vaknar mellan sju och åtta, sen blir det en powernap :) Rätt bekvämt då man kan kliva upp och sedan få äta frukosti lugn och ro :)Sv: Det senaste året har verkligen gått i racerfart!

2011-03-09 @ 10:14:13
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: malin

Vi har också fått in mer rutin här, Alma somnar senast 20.00 på kvällen (oftast tidigare) och vaknar sedan 06-07 för att gå upp. Men hon vaknar fortfarande en gång för att äta på natten. Gör Tindra det med? Har hon vänt på sig förresten? Alma kommer så långt att axeln är i vägen så där tar det stopp hihhi.Kram

2011-03-10 @ 07:27:27
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0