Fysioterapi med Tindra

I morse var det dags för Tindra att besöka fysioterapeuten Anki, hon var jätte snäll och väldigt kunnig så det var bra :) Tindra var väldigt nyfiken och kollade runt sig och var till början lite blyg men sen mot slutet så pratade hon och hade skoj!

Tindra är väldigt spänd i sina axlar och hon knyter händerna hårt ännu och speciellt höger handen och axeln är väldigt spänd. Det är därför hon inte ens är i närheten av att greppa saker ännu, Anki berättade att först hittar de en hand och håller på med det en stund och sen när de har hittat båda sina händer och knyter dom ihop och sätter i munnen då kommer som nästa greppandet. Tindra hittade sina båda händer förra veckan någongång så det går framåt :)

Anki berättade att barn som är väldigt nöjda och inte skriker något vidare eller är missnöjda så blir lätt spända och det är därför att man bär dem på samma sätt nästan hela tiden och lyfter och sätter ner dom på samma sätt just för att de är ju så nöjda och då blir allt så invant att man gör så och så och så... men det är ju inte riktigt rätt, man borde variera mera och lyfta och sätta ner på ett annat sätt än vad man har gjort, så vi kom hem med en massa tips och idéer så det var toppen att få gå dit :)

Om 2,5 vecka ska vi igen dit och nu får vi här hemma försöka på egen hand lite övningar som hon visade så vi ska se då om det har gett resultat om 2,5 vecka :)

Jag tycker att det är dåligt av rådgivningen att inte alls ha berättat om dessa saker som Anki berättade åt oss idag, det tycker jag hör till dom som sitter vid rådgivningen också att berätta sådana saker som vi gick igenom idag, men men det är ju tur vi fick ta del av informationen idag istället för aldrig!

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Skönt att besöket gick bra och att ni gick klokare därifrån! :)Ja visst gör det skillnad! Roligt är det att göra om! :)Hoppas ni får en mysig helg! KRAM

2011-03-18 @ 21:24:10
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: malin

Vad skönt att ni fått tips om hur ni kan göra och jag håller med att de på rådgivningen kunde berättat det för er.Hoppas ni haft en fin fredag.

Kram

2011-03-18 @ 21:27:42
URL: http://malinfaltz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0