sova, nej vad är det?

Vi har för en stund sedan kommit in från en promenad med vagnen, det var lite tugnt idag för cykelvägarna var inte plogade så hoho, det tog på, men bra med motion :)

Vi var ute lite mer än en timme och tösen var mätt när vi åkte iväg och hon var tyst hela vägen, men ser ni när vi kommer hem och tänker ha henne att sova ute en stund så vaknar hon och skriker...

Vi tar in henne och klär av henne och lägger ner henne i spjälsängen, där sover hon fem minuter och sen skriker hon igen...

Sådär gör hon varje gång vi har varit ute, hon sover inte längre än så länge man går med vagnen, vad sjutton ska man börja göra? Gå tre timmar i sträck eller vad ska man ta till?

I morse när hon inte sov satte jag henne i manducan och tack och lov sov hon en stund där, nu har Tom satt på sig manducan och hon sover där med honom...

Så sova, vad är det för något?



Kommentarer
Postat av: malin

Alma har sovit pytte lite i dag med men nu somnade hon, jag hoppas hon sover till 20.00 nu och är uppe sen och somnar för natten.

Jag har också städat i dag, känner att det svider i snittet igen, slutade med penicillinet i går men i morgon har jag återbesök så ska se vad läkaren säger om snittet. Hur det ser ut.



Kram

2011-01-09 @ 18:02:00
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Sandra

Så där höll vår son på också när han var liten.. Ingenting vi gjorde funkade, förutom att han fick sova på någon av oss. la vi ner honom så vaknade han efter ett par minuter.

Men sen gick det över helt plötsligt. Vet inte om det kan vara att de söker närheten som mamma och pappa ger =)

/Sandra

2011-01-09 @ 21:16:56
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Min minsta son älskade att sova på min mage de fyra första månaderna. Han älskade närhet. Det var inga problem alls att få honom att sova i egen säng sedan. Men jag var jättetrött under den perioden.

2011-01-10 @ 08:32:39
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Haha ja men eller hur!! Tänk att kunnat sitta här alldeles höggravid nu, vad konstigt det hade varit :D Hoppas ni kommer in i sovrutinerna snart, för det sliter verkligen på en :/ Kram

2011-01-10 @ 10:39:24
URL: http://madeleines.se
Postat av: Anonym

Lösningen för oss blev när S började sova på mage. Han sover så mycket bättre då. Det är ju inget som rekommenderas i dag men inte "förbjöd" dom det heller när jag diskuterade det vid rdg.

2011-01-10 @ 13:07:45
URL: http://mittfnster.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Våran lilla tjej har tidigare varit precis likadan-vaknat såfort man kommit hem och innanför dörren då vagnen slutat rulla. Men de senaste gångerna vi varit ute har hon fortsatt sova och idag trodde hon sig att fortsätta sova ute i vagnen i en halvtimme. Peppar peppar, hoppas att det börjar funka för er med! :)

2011-01-10 @ 14:49:03
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: malin

Alma har sovit sedan 13.00 wihooo!



Återbesöket gick bra, har skrivit lite om det i min blogg. Är glad att jag får börja träna lite smått igen, ska bli så skönt men kommer nog vänta till nästa vecka. Vill inte skynda på det allt för mycket.



Hur är det med er i dag?

2011-01-10 @ 15:54:56
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0