Kvällstrött

I förra tisdags blev Tindra 11 veckor och det var precis då som hon började sova hela nätter och vi är helt förvånade att detta har fortsatt, några gånger per natt blir det napp i sättningen, men någon mat vill tösen inte ha!

Man skulle ju tro att när hon sen vaknar på morgonen så skulle hon vara helt skrikig och omöjlig, men där blir man igen förvånad, det är ingen som helst panik. I lugn och ro kan man byta blöja, klä på tösen och göra maten klar, hon är hur glad och pratglad som helst. Om det sen tar länge före maten är serverad när man sitter i babysittern och väntar, ja då kan det bli lite skrikigt, men det kan man ju förstå om man inte fått mat på närmare 12 timmar!

Tidigar var hon alltid vaken åtminstone till 10 på kvällen, men det skulle inte hända nu för tillfället, i samma veva som hon började sova hela nätter har hon blivit så kvällstrött, så hon sover ofta vid 8 på kvällen, ibland lite tidigare och ibland halv 9, men längre än så är det inte...

Så då får mamma och pappa lite egentid och kan ladda batterierna... så vi kan inte klaga och det gör vi inte heller!

Men jag fasar lite för 3 månaders vaccinet som hon ska få om 1,5 vecka, för jag gissar att alla dessa rutiner som vi har som jag nämt här ovanför kommer flyga och fara... men vi tar det då, vi ska njuta så länge detta varar :)

Kommentarer
Postat av: Becca-Mamma till Ellen

Vad skönt för er :D KOmmer ihåg när du frågade mej hur gammal Ellen var när hon började sova hela nätterna, och att du då tyckte det lät som en evighet :) En liten tröst (alla barn är ju iofs olika) så skrek Ellen som en galning och hon hade feber men sovandet ändrades inte. Det enda var att hon somnade lite tidigare än vanligt.

Håller tummarna att det blir så för er också :D

Kramar

2011-02-23 @ 12:48:29
URL: http://booken.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag hoppas att Astrid inspireras av Tindra, hon fyller 11 veckor på lördag :D Skulle inte vara helt fel med hela nätter :)Sv: Här får man 480 dagar tillsammans, dvs 240/förälder. Man får "ge bort" dagar till varandra, fast 60 dagar måste man ta ut själv och får inte skrivas över. Hur många har ni?!

2011-02-23 @ 13:14:30
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Liza - Mamma till Joline

De är mysigt när dom äter på händerna, älskar ljudert :)Söt hon är lilla TindraKram

2011-02-23 @ 20:53:04
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: malin

Vad härligt att hon kommit in i så bra rutiner på natten tummen uppAlma vaknar 2 gånger per natt och vill äta men hon sover ändå mellan 3-6 timmar i sträck och somnar alltid runt 20.00 då det känns helt ok.Hur sover Tindra om dagarna?Kram

2011-02-23 @ 23:26:43
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Ida & Jouline♥

Hej.

Här var det nytt och fint.

Vi fortsätter att blogga.

Roligt att du vill ha kvar oss =)

2011-02-24 @ 07:21:59
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Våra rutiner höll sig även efter vaccinet, det enda var att hon var lite pipigare dagen efter pga lite feber. Men annars var det lugnt!Jag tror att Matilda är 18 veckor, men jag är inte säker. Räknar inte i veckor längre. Men det är säkert ett språng hon har. Hon äter som en häst å sover lite mer. Å är lite gnälligare. Antagligen är det ngt mer som ruvar i henne, mer än skrattet som kom igår, för hon är fortsatt gnällig. Ska bli kul å se vad som händer kommande veckan, för ngt är det!Hur går det för er? Skönt att hon sover på natten! Det är såååå underbart! Matilda somnar vid sju, brukar vakna vid 19.30 å så är hon vaken till 20 innan hon slocknar för natten. Vid 23 väcker jag henne (för att slippa bli väckt vid 02 vilket hon gör annars) å sen sover hon till 5-6 :) Riiiiktigt gött!Kram på er, vad snygg bloggen har blivit!

2011-02-24 @ 15:41:59
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Oj, vilken härlig nattrytm hon har fått in! Här har vi såklart ingen än, T är ju bara en månad. Men man längtar... ;)Kram!

2011-02-24 @ 15:52:07
URL: http://www.thelifeofmia.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0