Boktips, tack!

Har jag månne några läsare som läser böcker?

Nu skulle jag vilja ha en massa boktips, så kom med förslag nu!

Har inte själv tid att stå och söka vid biblioteket efter bra böcker och läsa vad de handlar om så nu vill jag ha hjälp av er!


Kommentarer
Postat av: Elinor-Matildas mamma

En bok jag rekommenderar till alla mammor: Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst! Urbra å lättsam!

2011-02-13 @ 18:24:26
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Jag läser inte alls mycket böcker så jag har inget bra tips!Va tråkigt att ni varit/är krassliga! Krya på er!KRAM

2011-02-13 @ 19:32:18
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Ja men det är ju så knäppt det där med storlekarna - helt olika från märke till märke, vissa plagg har hon fortfarande storlek 50 i och vissa plagg är för korta i 56 :P men hon är lång vår lilla tjej, som mamma och pappa :D Kram

2011-02-13 @ 19:50:34
URL: http://madeleines.se
Postat av: Elinor

Sv. Jo men jag har samma sak! 4 kg som envisas med att stanna kvar! Nu är jag sjukt taggad att bli av med dom! Å nu har jag gjort mitt första "pass" i vardagsrummet, börjar lite lugnt. Du kan säkert göra samma :) Jag gör ngt som heter "Utfall", "Knäböj" och "plankan" den sistnämnda är tydligen svineffektiv för magen. Den e statisk träning, jag pallade 20 sek. Hehe men det är roligt! Nu jävlar skall här byggas muskler.Å jag säger samma sak om allt gott man kan stoppa i sig, jag har aldrig vart speciellt förtjust i att äta sött, men efter grav. vet jag inte vad som hände.NU ska jag glo på solsidan!

2011-02-13 @ 19:54:59
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: jessica

Hej, jag läser med mycket, håller just nu på med Carin Hjulströms Hitta vilse, annars kan jag rekomendera: Malin på Granlunda serien, 26 st böcker är det, läste dem under min graviditet. har en son på 3 måndader. Om du vill kan du maila om du vill ha mitt lösen till min blogg o vi kan kanske maila varandra om flera boktips. har läst din blogg ett ba tag och tycker du verkar vara en härlig tjej o en underbar mamma till Tindra.

2011-02-13 @ 20:16:55
URL: http://jeshaf.blogg.se/
Postat av: Laura

Har du läst Khaled Hosseins "Tusen strålande solar" och "Flyga drake"? Om inte så rekommenderar jag dig att läsa dem - jättebra böcker! Alla böcker av Sophie Kinsella är också superroliga (hon har bland annat skrivit Shopaholic-serien) och man skrattar stup i kvarten då man läser dem, samma gäller Martina Haags böcker. Här har du några tips, hoppas det är någon av dem som du inte har läst och gillar! :)

2011-02-13 @ 23:14:55
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0