Annars då?

Tycker det blivit så många Tindra inlägg på senaste tiden så jag tänkte ta och berätta lite om oss andra :)

Tom har ju som bäst semester och det har gått halva redan, men men, vi har hunnit med en hel del redan :) Ikearesan och Haparandraresan och sen så har vi faktiskt fått nästan terassen klar :) :) Staketet kom upp här för någon dag sedan, så nu är det trappan och bräderna runt terassen, lamporna och sånt sen :) Men det mesta är ju klart och det blir så fiiiiiiiiint, borde fota och sätta upp :) Målandet av stolpar måste vi spara till nästa sommar, så man ser inte riktigt hur det kommer se ut ännu, men men, man får fantisera!

Sen så har jag gått och blivit förkyld så Midnight Zumban som jag hade sett fram emot igår så fick jag skippa :( Tråkigt är bara förnamnet vad jag tycker om det! Men det hjälps inte, men jag har fått jätte dåligt imunförsvar sen jag lämnade på mammaledigt, det kan jag lugnt konstatera!

Jo, det höll jag på att glömma, det är inte alls sig likt hos oss när man kommer in på gården, för alla träd som såg ut som en djungel och fungerade som insynsskydd är nu puts väck :) :) Bättre sent än aldrig :) Så nu ska vi plantera nytt och göra fint :) Spännande, det tråkiga är ju att nu ser man ju lite bättre in till oss, men men, den som väntar på något gott :)

Det var lite om vad vi pysslat med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0