Down

Det är ganska lugnt på bloggfronten för min del nu tycker jag, det liksom står still! Det har varit så mycket spring de senaste veckorna och mycket program så nu när denna vecka är lugn så blir man helt slut och trött i kroppen!

Nästa vecka är det full speed igen, hoho! Men tur att solen skiner så mycket som den gör så man får krafter igen och nästa vecka borde Tom börja jobba normala dagar igen tror jag :)

Vi hörs när jag har något vettigt att komma med :)

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Liam

Heej =)



Såhär ser det ungefär ut nu:



Mellan 6.30-7.30 200 ml ersättning

Mellan 10-11 ger jag en hel potion gröt + en halv burk katrinplommon

Mellan 14-15 får han en halv potion matpure + 135 mkl ersättning, men ska nog öka till en hel liten burkmat ganska snart

Mellan 17-18 får han en halv potion fruktpure + 135 ml ersättning, men ska öka till en hel potion snart.

Mellan 20-21 får han 200 ml ersättning, men ska byta ut det mot välling när vi flyttar hem till Sverige om 1,5 vecka :D

2011-04-27 @ 08:53:33
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: malin

Jag håller med dig, här har det också varit lite lugnt med bloggandet...eller det känns som jag mest skriver samma saker varje dag =/



Jag ger Alma egen mat eller burk mat vid lunch tid, ca 4-5 tsk och sedan fruktpuré efter. Det brukar oftast räcka så håller hon sig i ca 2 timmar.

Sen vid 17-18 tiden får hon gröt och sedan ersättning när hon lägger sig.

Jag har ökat på lite så gröten är en portion. Nu har jag köpt lite burkmat med kött i som jag hoppas mättar lite mer, vill börja byta ut en del av ersättningen mot mat.

2011-04-27 @ 10:12:20
URL: http://malinfaltz.blogspot.com
Postat av: Sara - Mamma till Liam

Hihi jaa, JImmy har inte berättat för sin syster eller bror än.. så det blir en liten överraskning :)



Vi kommer inte kunna ta lån på några år hemma i Sverige, eftersom vi bott här ett tag nu.. så vi ska flytta till en hyresrätt, men den är jättefin. Kommer säkert upp bilder sen :) LIte skillnad på pris, nu bor vi på 60 kvm och betalar ca 13.000 nok och där hemma flyttar vi till 74 kvm och betalar 5000 sek :P



Nej, finns ingen välling här :( Inga majskrokar heller.. så välling och majskrokar ska vi prova i maj :) Liam är ju rätt stor i maten, därför började vi tidigt med smakpotioner.. =)



Är allt bra med er?? Kraam

2011-04-27 @ 10:39:21
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: Linda - Mamma till Anton

Har varit väldigt lungt för min del också gälllande bloggandet. Har tappat suget att sitta vid datorn lite...eller ja, jag har tappat suget gällande det mesta förutom att mysa med Anton :)



Kan bero på vädret, men jag ligger hellre i solstolen eller pysslar med blommor än sitter vid datorn.

Känns som bloggandet går segt.



Hoppas er påsk var bra :)

Kram kram

2011-04-27 @ 16:24:54
URL: http://lillapindi.blogg.se/
Postat av: Elinor

Hallå!!



Jag har också hört det där om separationsångesten, å det kan jag tänka mig. Dom börjar ju förstå att vi inte sitter ihop med dom längre.



Vad gäller tänder har hon två på G i nederkäken. Man ser dom tydligt men än så länge vill dom inte komma upp mer utan ligger väl där å gror bara. Jag tror att det även är dom som bidrar till att hon är lite ledsen kvällstid. Klart det gör ont, jag vet bara hur jävligt det var när mina visdomständer skulle upp.



Vi har det helt underbart! Allt står i blom å jag bara går å nyser (är allergisk) å blommor har börjat titta fram också! Men snart kommer det till er också ska du se!



Stor kram på er!

2011-04-27 @ 19:26:34
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Liam

Ja, otroligt stor skillnad och jag behåller den norska mammapenningen :D Kommer kunna leva som en drottning hemma, hehe!



Jimmy har fått sommarjobb iaf, hoppas han får fortsätta där till hösten med :) Annars klarar vi oss på min mammapenning, men då kan man kanske inte unna sig så mkt.. hans 10 veckor flyttas över till mig med, så planen är att han ska vara hemma dom 10 veckorna tillsammans med mig, eftersom jag inte får börja jobba i Sverige förens mammaledigheten är över!



Inga tänder än, men en gnällig nge har jag :P Han sover lite bättrepå nätterna nu, men vaknar iaf 2-3 ggr :/ Ha det gott, kraam

2011-04-28 @ 08:32:29
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Hihi, ja ett facit skulle man ha! :)

Jag köper bara lite åt gången nu, fyller på allt eftersom. Ifall hon plötsligt skulle dra iväg några storlekar :)



Kram!

2011-04-28 @ 09:13:24
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Michaela

Hejj!! Har inte "hunnit" sitta framför datorn när det har varit så fint väder. :) Blöjorna vi använder nu är Liberos 5 och nattetid har vi provat Pampers 4+. Och de har faktist hållits torra!! Irriterande att vakna mitt i natten för att killen är våt. Men nu har vi hållits torra iaf. Jaa, jag skulle gärna fortsätta massagen

2011-04-28 @ 14:24:58
URL: http://frun.papper.fi
Postat av: Helena

Vilken härlig blogg du har :)

2011-04-28 @ 15:58:55
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0