En liten stund ännu!

Gynekologen trodde nog att lillan stannar i magen ännu åtminstone 2-3 veckor, men som han sa det kan ändra på en dag... Livmodertappen var 3 cm, så den var ju 1 cm kortare än sist! Moderkakan såg bra ut inga förkalkningar, bebisen var med huvudet neråt och det är fortfarande en tjej :)

Vikten är nu 2400 gram och en ungefärlig födelsevikt om det fortsätter på detta sätt är ca 3100 gram, så vi ska se vi ska se, trodde det skulle vara en stor klimp vi väntar, men detta är helt passligt tycker jag :)

Lite orolig var han ju över min svullnad och det höga blodtrycket, så han sa ju nog att det kan ju bli havandeskapsförgiftning, men att vi ska hoppas vi slipper det, då blir det ju sjukhus och högst antagligen igångsättning då...
Han sa att man borde nu då sova eller vila 10 timmar på natten och sen två timmar till på förmiddagen och två timmar till på eftermiddagen just när man kanske har havandeskapsförgiftning på gång, sova på vänster sida och absolut inte på rygg eller mage...

Men annars såg allt bra ut :) Vår stora tjej, vi längtar efter dig <3

Kommentarer
Postat av: Sara

en väldigt liten tjej ni har :)

För 2 veckor sen vägde min lillgrabb ca 2500g och då sa han att slutvikt skulle vara ca 3500g..



.. idag vägde han ju ca 3126g, men fick inte veta vad hon kom fram till för slutvikt..



Svar: alla andra mått var "normala" om jag förstod det rätt.. hon menade mest på att om huvudet hade växt en massa på bara 2 veckor hade det inte varit bra.. men nu har han tydligen alltid haft stort huvud, så det ska inte vara någon fara för honom iaf :)

2010-11-04 @ 22:08:47
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Skönt att allt såg bra ut! Håller tummarna för att du ska slippa havandeskapsförgiftning!!



Ja det står ju faktiskt inte på nu fören det är din tur att ta första vagnprommisen! :-)



Kramen

2010-11-04 @ 23:00:57
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0