Lördag :)

Då var det lördag då, tycker dagarna går så snabbt så snabbt nu när vi har en liten valp att sköta några dagar.
Fastän vi har skött den så har vi fått tapetserat vårt sovrum klart, nu håller mannen på att spika tillbaka lister och sådant sen börjar det vara klart :)

Barnrummet borde vi ta en titt på så vi vet hur vi ska ordna allt där och ifall allt ryms där som vi tänkt... vi har ju alla saker så det är bara att pyssla ihop dem.

Igår handlade vi faktiskt barnvagnen, vi hade inte alls tänkt handla den sådär snabbt, men vi gick in till affären och frågade om modellen som vi ville ha är slutsåld och när 11:s modell skulle börja levereras. Allt resulterar i att vagnen vi vill ha så finns inte till underredet som vi hade tänkt utan det skulle vara en annan, så där i butiken hade han exakt mixtrat ihop en underrede som vi ville ha och det var den vi måste köpa ifall vi ska ha den... och då frågade jag vad priset blir till nästa års modeller och det var då jag tänkte svimma, de skulle höja priserna med 200 € så då blev vi ännu mera fundersamma....

Vi åkte hem och funderade vad sjutton vi skulle göra, vi ville ju inte börja betala 200 € mera bara för att vänta för en vagn ska vi ju ändå ha, så vi beslutade att köpa vagnen, så nu har man då vagnen också :) känns skönt nu efteråt att ha den biten ur världen!

Självklart kommer det bild på den också här senare :)


Kommentarer
Postat av: Vi2blir3.se - Malin

Åh vad roligt för er, sparkar kan bara jag känner än så länge, men snart så hoppas vi på att även sambon kan känna :-)



Hur mår du och magen annars?

2010-07-17 @ 17:37:39
URL: http://vi2blir3.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0