Lite nya saker!

Den senaste veckan har Tindra börjat med lite nya saker, måste skriva ner dom nu så vi kommer ihåg det sen :)

Hon kan sova på magen nu för tiden, tidigare var det en omöjlighet eftersom hon alltid skulle hålla huvudet uppe, men nu lägger hon ner huvudet och är sådär gulligt söööööt så man bara smälter och så kan hon faktiskt sova en stund på magen :) Men på natten vågar vi inte ha henne på mage, för hon är för ofta med huvudet nere i madrassen för att vi ska våga lämna henne för natten på mage! Borde få en bild av hur sööt hon är när hon tittar på en när hon ligger på mage :)

När hon ligger i sängen, på skötbordet, lekmattan eller babysittern och man säger "Tindra, vill du komma upp" och sträcker ut armarna åt henne så har hon börjat nästan alltid att sträcka ut sina händer och armar och titta på en med en blick som säger ta upp mig :)

När vi brukar busa i stora sängen på dagarna en sväng så har hon börjat åla sig bakåt i sängen, upp med rumpan och skjuta ifrån med armarna så hon kommer sig neråt :) På golvet har hon inte ännu kommit på hur hon ska göra, men där det är mjukt i sängen så har hon kommit på knepet :) På golvet har hon istället kommit på när hon försöker ta sig fram som inte har lyckats, men hon har kommit på att hon tar tag i lekmattan och rullar den under sig för då tror hon att hon har kommit framåt :) haha, ser så lustigt ut! Snurrar lite som en klocka ibland, inte hela varv, men halvvägs kommer hon om man lurar lite med en leksak...

Det om det :)

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Å visst är det roligt att följa allt som händer i deras utveckling! :)Jag köpte fejk converse (light modellen) jag, toksköna är dom!!

2011-06-09 @ 08:08:37
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag såg nog dej innan uppvärmningen. Vi satt ganska närt var ni sto, åså va vi fram brever sportis vi uppvärmningen så ni va bakom oss. Men ja hoppa över att rop hej bland allt folk :P

Ja sku ju int spring na, men e sluta me att ja gick å sprang om vartannat me en arbetskompis i början. Tå vi kom ti hamnskoji så sprang ja ti mål, bortsett från att ja kanske gick 100 meter på ett ställ. Men hohho va varmt e va! Sprang eller gick du?

2011-06-09 @ 10:43:45
URL: http://malinsvardag.papper.fi
Postat av: Linda - Mamma till Anton

Vaknar ni ofta på natten av att hon klagar över att hon ligger på magen?

Vi hade en sån period för inte så längesen, men nu sover han mest bara på magen hela nätterna.

Jag var så orolig, men nu är jag van :)

2011-06-09 @ 11:54:52
URL: http://lillapindi.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Tack söta du! Och tack för alla fina kommentarer, har inte riktigt hunnit med att svara senaste dagarna.Vad skoj att läsa om Tindra och hennes utveckling :)

Kram!!

2011-06-09 @ 19:24:54
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0