Backa, backa, backa

Tindra förflyttar sig hela tiden man sätter ner henne, men tro inte att det är framåt hon ålar sig, nej det är bakåt som hon förflyttar sig och snurrar runt, runt, runt gör hon också och snabbt går det, står man framför henne och sen går bort bakom henne så hinner man en liten liten bit och så har hon snurrat runt så hon igen tittar på en :)

Snören av alla de slag gillar hon och det ska ju självklart dras och knytas upp, vet inte hur många gånger per dag spjälssängskyddet är uppdraget på något ställe :P

Igår när jag hade henne i stora hallen på golvet under tiden jag kokade ihop vår mat så hade hon backat så hon kom åt byrån vi har där med lådor och snören och självklart ville hon knyta upp rosetten där och dra ut lådan :) Då drog hon sig framåt kanske 2 cm :) haha!

Är hon på mjukt underlag som i sängen eller på ett täcke så kommer hon upp på alla fyra i krypställningen och gungar framåt och bakåt för att sedan sjunka ihop efter ett tag!


Kommentarer
Postat av: teddy

Hej vänner.

Hihihi så ser det ut här hemma också. Visst är snören det roligaste de må vet och sladdar också, fast det säger man ju så klart nej till.Bra med svart rullgardin. Har vi också och så en massa svarta säckar =) hahaha. vad gör man inte för att behålla den goda sömnen.Tänder kan ju spöka långt innan så kanske är det bissingarna som dyker upp snart.Vill passa på att önska en trevlig start på helgen.

kram ifrån oss

2011-07-15 @ 18:48:30
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0