Fysioterapi från morgon!

Godmorgon på er :)

Här har vi haft full speed från morgon, jag behövda dessutom väcka Tindra klockan 7 och det var så svårt att få henne att vakna, stackarn, samma sak igår, gillar inte när jag måste iväg och vi måste väcka henne :( Men det hjälps inte!

Vi hade tid till fysion till klockan 8 och vi hann dit, klockan 8 steg vi in genom dörren :) Men vi hann!

Anki hade morgonjumpa och annat skoj med Tindra i nästan en timme och hon var hur nöjd som helst, lite på slutet gnällde hon, men det var lite! Anki märkte stor skillnad mot förra gången på Tindra, hon sa att vi arbetat bra med henne sen sist och det har vi minsann gjort! Varje dag försöker jag tänka på vad Anki sa att vi ska göra och hur och nu ser man att det har gett resultat, bra så :)

Ännu har hon lite svårt att fästa blicken rakt framåt och koncentrera sig länge, men mycket mycket bättre hade det blivit. Lite spänd är hon i högra sidan och man märker att den är inte lika med som vänster sida, så nu ska vi tänka på det till nästa gång att ha igång den högra mera och göra olika rörelser åt höger sida!

Det är så roligt att se när Anki leker och jumppar med Tindra när hon ler och skrattar och tycker att det är så himla skoj :) Och det är så väldans tur att vi fick fara till fysioterapeuten med Tindra, för man märker ju så himla stor skillnad mot för två veckor sen :)

Vi fick en ny tid om två veckor igen, roligt :)

Kommentarer
Postat av: teddy

Ang kuren så har vi inte startat än.

Vi ska välja datum då båda är hemma och mannen måste också läsa det viktigaste innan vi startar.

Nätterna är så där.

Fortfarande en massa uppvak och jag känner mig helt mör i kroppen men det råder vi snart bot på.



Får småttingar välling i finland???

Här måste man vänta tills de fyller 6 månader men enl. Anna wallgren kan man hälla en skopa i ersättningen så att de håller sig bättre nattetid.



kram på er

2011-04-05 @ 09:13:25
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0