Fötter :)

Äntligen (ja-a jag säger äntligen) har Tindra hittat sina fötter på riktigt :)
Hon har bara sett på dom tills igår, då snajade hon att aha kan man ta i dom också, ännu har hon inte smakat på dom men det är inte länge tills det inte...

När vi har varit till fysion så har hon varje gång frågat om Tindra har hittat sina fötter och vi har försökt och försökt, men nu får jag säga nästa vecka att hon hittat dom :) hihi!

Tycker det är så himla sött när de håller i sina fötter :)



Kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Hejja Tindra!! Bra jobbat! Hahah det är ju så URGULLIGT hur dom kan ligga med benen rätt i vädret å samtidigt hålla fötterna! Haha Matildas favorit är att suga på stortån! Det var änna längesen man själv kunde göra det!



NU har vi gett oss in i budgivningen på radhuset. Utgångspriset var 2.395 000 första budet låg på 2.280 000 och vi la ett bud på 2.300 000 så vi får se, det landar säkerligen på 2.5-2.6 å vi har sagt att vi är med upp till 2.7 så vi har kanske chans ändå! Håll tummarna, nu vill jag verkligen ut från den här lägenheten!!



Hur stort är ert hus?



Åh hörru, tänk om vi bodde lite närmare varandra! Jag tror verkligen att vi två hade passat! :) Men vem vet vi kanske ses någon gång ändå!



NU ska jag städa av lite här så att det inte ser ut som fan när massören kommer!



Kram!!

2011-05-25 @ 09:14:55
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: malin

Nej hon kommer inte framåt men bakåt hahaah, snurrar runt mest men än så länge blir hon inte sur när hon inte kommer fram utan mest när hon backat in i väggen och inte kommer någonstans =)

2011-05-25 @ 10:19:42
URL: http://malinfaltz.blogspot.com
Postat av: teddy

Godmorgon tjejer.

Ja visst är det gulligt med små babyfötter. Våran har också precis hittat dem men precis som er tjej så har hon inte riktigt smakat på dem än :)

Ang dagis så är det från 1 år här hemma i sverige.

Vi får se hur länge som vi är hemma (tänkte dela lite på ledigheten).

Själv ville jag tillbaks till jobbet ganska fort efter förlossningen men tycker nu att det är underbart att vara mammaledig :)

Kommer iaf börja jobba deltid efter sommarens slut.

Så man får verkligen njuta.



Önskar er sötisar en fin torsdag.

kram ifrån oss

2011-05-26 @ 08:29:55
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Åh 155 kvm låter ju toppen!! Det vi budar på är 125 kvm. Med ett stort uterum! Idag avgörs det om vi får det eller ej... åh alltså 3 dagars budgivning, fy fan vad segt!!



Det är några radhuslängor i området. Å det verkar vara mycket barnfamiljer. Matildas förskola ligger bara 200m från huset, å det är ingen bilväg. Där är det förskoleklass upp till årskurs 5, så där kommer hon kunna gå ett tag. Å det är skönt för då vet man att sen när hon är större å kan gå själv till skolan så är det inte en lång väg alls. Inte så att vi måste köra henne eller så. Det är skönt tycker jag!



Så idag är det väldigt nervöst! TÄNK om vi får det... herregud....



Hur har ni det annars då? Vad händer i vårt fina grannland?



Kram på dig!

2011-05-27 @ 09:25:31
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Hanna

Heja Tindra! Hoppas att hon vill visa upp sina nya färdighet på fysion :)



Ang vad du skrev om föräldraledigheten och att börja jobba igen, skönt att ha bestämt när det blir! Lättare att njuta av tiden som är kvar då som du skriver :) Kan inte fatta att jag bara har fyra månader kvar hemma med vår lilla tjorv..Nu blir det dock för första gången skönt att inte jobba heltid, eller nog har det ju varit skönt, men man har velat jobba 100% för lönens skull :) När Crille kommer vara hemma med henne kommer vi ha mycket mer tid tillsammans alla tre..fast det svider som sagt att gå tillbaka till jobbet..Turligt nog finns de små liven ju kvar trots att vi går till jobbet, och det är ju bara att vänja sig, snart vill de inte vara hemma med mamma utan bara gå på dagis ;)



Trevlig helg på er! Kram

2011-05-27 @ 10:56:27
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: jessica-Mamma till Melwin

Hej fina ni!! Hur står det till en fredag som denna???



Härligt, dom är för goa när dom får tag och biter i fössingarna mm... :)



Vad har ni för mysiga planer inför helgen då?? KRAMIS

2011-05-27 @ 14:54:14
URL: http://jessicafrost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0