Tindra 7 månader!

Åh det går så fort ju, vill stoppa tiden, kan ni tänka er att Tindra är 7 månader, redan liksom?!? Det är ofattbart och jag tycker det händer så mycket hela tiden så man hänger inte med i svängarna heller!

Ska försöka skriva lite igen om vad hon kan och gör :)

* Lappar på leksaker och annat är en sådan bra tidsfördriv och hon är i sin egen lilla värld när hon håller på och studerar tvättråden och tillverkningsland :)

* Nappen kan hon sätta tillbaka i munnen om hon vill, men det är inte alltid hon vill det, nej för hon vill ju busa med mamma och pappa!

* Måltiderna är 5 till antalet ännu och det går hur bra som helst, välling som morgonmål, lunch blir Kyckling/fisk/kött + potatis + grönsak och en halv burk fruktpuré som efterrätt + ersättning vad hon vill ha, en hel burk fruktpuré + ersättning vad hon vill ha, middag potatis/pasta/ris + grönsak och en halv burk fruktpuré till efterrätt + ersättning vad hon vill ha, välling som kvällsmål

* Nummer 4 på blöjorna använder vi och just för tillfället har vi prövat att använda Liberos igen och än så länge är vi nöjda :)

* Kläderna är mer eller mindre 68 och 74 som gäller, lite olika

* Hon sitter mer eller mindre själv nu, ibland dimper hon ner, men det blir längre och längre hon kan sitta för sig själv

* Hon kan svänga sig från mage till rygg om hon vill, men hon trivs så bra på magläge så det är inget skoj att svänga sig tillbaka

* Hon snurrar runt som klockan åt båda hållen när man har henne på golvet

* Hon backar på golvet, har ännu inte kommit på hur hon kommer framåt, istället backar hon bort från alla leksaker och blir frustrerad när de bara försvinner!

* Hon vet ibland att hon är Tindra och lyssnar till det namnet

* Hon har börjat slå i bordet med händerna när hon sitter i sin matstol

* Hon är kittlig på magen

* Dagssömnen är väldigt lite nu för tiden, hela nätter sover hon oftast från 19:30-6:30, sen kan hon ta en 30min-60min där efter åtta någongång på morgonen, sen är det lite si som så med sömnen, men hon kan få till 2x45 minuter sen mellan 11 och 16 någon gång, sen håller vi henne uppe till läggdags... ibland är hon väldigt gnällig mot kvällsidan när hon inte sovit på dagen och det kan man förstå, men det går bara inte att få henne att sova längre om dagen... så det är som det är :)

* Burkmat som jag köper från affären totaldissar hon, så det är hemlagat som gäller för hela slanten!Kommentarer
Postat av: Linda - Mamma till Anton

Åh stora tjejen, 7 mån :D

Grattis lillpluttan!Ja, jag menar att göra egen gröt vore ju så mycket smidigare. Havregryn har man ju hemma...Ska prata med bvc nån dag.

Jag måste ändå prata med henne om fortsättningen på antons mat. Är osäker på hur jag ska göra....hur jag går vidare med maten och vilken mat osv.

2011-06-30 @ 23:08:09
URL: http://mammatillanton.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

Heja heja stora tjejen! :)Sv: Läste någonstans att det kan ha o göra med vilken webbläsare man använder, att google chrome var den bästa för blogger. Jag ids då inte byta utan kommenterar med Alias/länk istället :)Att de små inte uppskattar att sova, det är ju något av det skönaste som finns..Om några år vill de väl inte stiga upp istället ;)kram på er, och trevlig helg!

2011-06-30 @ 23:10:16
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Linda - Mamma till Anton

Han är enormt rörlig. Vill ställa sig upp men det har han inte styrkan till riktigt än.

Han har redan lyckats få första blåmärket...jisses! Så nu är jag hack i häl på honom hela tiden haha.åh andra mosboken, ska leta upp den :)

Tack för tipset!

2011-07-01 @ 08:38:07
URL: http://mammatillanton.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Jo he e lite samma "stuk" som på tett hår.. fast tror tu har lite kortare ännu! :)Va söt Tindra e!

2011-07-01 @ 12:53:51
URL: http://malinsvardag.papper.fi
Postat av: teddy

Ohh äslakde lilla tjejen.

Ser att henens framsteg stämmer överens med våran flickas. Hon totaldissar också affärens mat.

Godast är ju hemlagad och tänk så mycket mer vitaminer de får i sig också.

Ja underbart att vara hemma här nere i Varna och att allt gick till slut.skickar kramar från oss

2011-07-02 @ 09:54:57
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0