Bilder

Här kommer lite bilder från vår resa, tog jätte få, men alltid något :) och mest såklart av vår prinsessa :)





Kommentarer
Postat av: Elinor- Matildas mamma

Åh vad stor hon blivit Tindra!! Nu börjar jag sakna min blogg.... Jag har så mycket att skriva om! Men jag är så kluven, vi får se om jag drar igång den igen :)



Visst är det härligt med små minisemestrar? Jag tycker att vi nästa sommar ska försöka ses! :) Vi kan säker försöka ta oss till er om ni är intresserade? Hade vart roligt att få träffa er!



Måste säga att du är jättefin i håret, vilken UNDERBAR färg! Åh nu vill jag också färga! Men jag har helt ärligt inte råd, hunden har varit sjuk å kostat oss i runda slängar 25 000 på 9 månader. Å med tanke på att vi flyttar snart, så får jag väl vänta en månad i alla fall! :)



Här regnar det idag, skönt! Så nu packar vi å grejar.



Jag återkommer med om jag öppnar upp bloggen. Är lite sugen på att starta den igen, fast dock vill jag inte att alla ska kunna läsa alla gamla inlägg å se alla bilder på Matilda, så det kanske blir en ny variant.



NU ska jag passa på å packa lite, eller kanske vila en liten stund. Matilda har somnat så det är lite lugnt å skönt här nu. Jisses vad det går undan nu när hon kryper, shit pommes. Det hade vart bra med ögon i nacken nu!



Kram på er!

2011-08-07 @ 08:59:08
Postat av: Elinor- Matildas mamma

I am back ;)



Jag kan inte vara utan bloggen helt enkelt. Dock ny adress :)



Kram!!

2011-08-07 @ 09:15:44
URL: http://theredishfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0