Är detta så konstigt?

Nu vill jag att ni ska säga vad ni tycker,
Vissa har bara skrattat åt oss och sagt lycka till det där kommer inte att fungera, andra har sagt att det där var ju fiffigt...

Vad tror ni?

Denna idé är mannens och jag är helt med på noterna, men måste ändå påpeka att det är min man som kommit på detta :) Han är ordningssam min man, det kommer jag inte ifrån och det tycker jag är jätte bra, ni vill inte ens se bilder på min garderob, för där är det inte någon vidare ordning, men ni skulle se mannens garderob, där är det ordning och reda!

Men nu till saken, vi har nämligen bestämt att vi ska hänga in lillens alla kläder istället för att vika och ha oss... Jag har nu när jag tvättat kläderna och hängt in dem märkt att det tar ju inte ens länge och man har en överblick över allting och man ser var man har allting.
Nog för att jag vet att man kommer använda x antal bodys och byxor per dag, men jag kan ändå inte förstå varför detta skulle vara så himla konstigt, tycker ni det är konstigt?



Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & GRAVID]

Nej detta är faktikst första gången jag testar det :)

2010-10-18 @ 22:00:06
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sara

svar: jaaa, det är precis det jag menar.. hur ska man orka föda när man suttit i soffan 2-3 månader och är som kokt pasta i kroppen :S

2010-10-18 @ 22:07:55
URL: http://zarat.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja, visst är den söt? Och känns inte så typsik H&M heller om du förstår vad jag menar :)



Tycker inte alls det är konstigt! Hade jag haft plats och möjlighet hade jag också velat hänga allting. Man ser ju både vad man har + att det är lättare att hänga än att vika. Kör på tycker jag!

2010-10-18 @ 22:10:48
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: em

Funkar det för er så är det ju bra :)



Vi har gjort i princip tvärtom och har många trådbackar där vi har vikt allt, sorterat efter storlek och typ av plagg. Det funkar för oss!

2010-10-18 @ 22:22:56
URL: http://ettansblogg.blogspot.com
Postat av: Becca-Mamma till Ellen

Jag tyckte det var en jätte bra idé. Än så länge har vi inte behövt byta bodies och byxor på Ellen mer än en gång om dagen. Så kör på det, det var jätte fint :D Kram

2010-10-18 @ 22:29:23
URL: http://booken.blogg.se/
Postat av: Jessica

det är väl lika "konstigt" som att vika kläderna :P

2010-10-19 @ 07:21:23
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte tycker jag det är konstigt. Det ger ju en bra överblick när man snabbt behöver något och har en gnällig bebis i andra armen. Tror inte att det tar så mycket längre tid heller, det är nog mera vad man blir van med att göra. Härligt med en man som är ordningssam :)

2010-10-19 @ 08:23:21
URL: http://mittfnster.blogspot.com/
Postat av: Mia ☆

Vad fint det ser ut! Jag har ju ingen erfarenhet av området än, men testa och se hur ni tycker det funkar =) Alla tycker ju olika, och jag föredrar personligen att hänga kläder faktiskt.



Kram!

2010-10-19 @ 09:13:49
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Elinor

Det är ju jättesmart! Jag hade aldrig orkat, men jag är inte ordningsam för fem öre. Men jag är rätt slö när det gäller att vika grejer också, jag bara trycker in allt. Robert däremot, är väldigt petig, så han viker all tvätt för han tycker att jag viker på "fel sätt" när jag väl viker. Haha...



Jadu, jag hoppas innerligt att magen snart försvinner, eller minskas i alla fall! Nu är jag så otålig. Jag är så nyfiken på krabaten i magen att jag kreverar! NU vill jag vet vad det är och hur den ser ut!



Ha en riktigt go dag nu!

2010-10-19 @ 10:36:29
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 29

Jag tycker att det där är superfint och egentligen ganska smart! Lätt att hitta ju :D Vi har själv alla våra kläder upphängda (inte tshirtar och underkläder, men det andra) och skulle gärna haft lillans kläder så också, om det var plats. Fiffig man du har :D Kram

2010-10-19 @ 10:53:57
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Ida- Blivande mamma till pärlan.

Varför skulle det vara konstigt?

Jag önskar att vi kunde hänga lillans kläder men vi har tyvärr ingen plats =(

2010-10-19 @ 12:36:40
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej Åsa det tycker jag inte är konstigt, alla har sina sätt som de tycker är mest praktiskt. Så kör på det som ni tycker känns bäst =)



Kram

2010-10-19 @ 13:45:36
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Laura

Jag tycker att det är praktiskt och en mycket bra idé! Om jag bara hade tillräckligt plats i min garderob (eller en egen garderob överhuvudtaget - just nu har jag ju mina kläder spridda lite över hela världen!) så skulle jag också vilja hänga upp alla mina kläder! Man får så mycket bättre överblick över det man har och så hålls kläderna mycket snyggare så! :)



Tack för alla dina kommentarer förresten! Jag är ledsen att jag inte har hunnit läsa din blogg så aktivt på sistone! Nu är det inte länge kvar för er längre! Hur känns det? :)



Nej, vi har nog ingen Österbotten-tripp inplanerad förrän till julen. :)



Ha det bra i höstmörkret!



KRAM!

2010-10-19 @ 17:44:59
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: sanne

Det är väl inte konstigt, inte för de skulle behöva hänga men vad spelar det för roll. haha:) Jag tänker nog så att har man byrå viker man och har man annan garderob med stång hänger man:)



Kram

2010-10-20 @ 16:20:32
URL: http://sanils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0