Foglossning tillbaka

Har den senaste veckan kännt att foglossningen eventuellt är på tillbaka vägen efter att ha varit borta några veckor här emellan och nu kan jag nog bara säga att skönt var det de veckorna när man var utan foglossning!

Nu kan jag igen inte ligga länge på samma sida när jag sover och det gör så sjuttons sjukt i blygbenet och höfterna när jag ska svänga mig och att gå när jag suttit en längre tid är inte vidare kul...

Men när jag har varit uppe en stund och gått så då går det lättare, men sjukt tar det!

Händerna är så svullna redan från morgonen så de värker och har sig när jag stiger upp, nu har jag riktiga kara händer och det är inte vidare snyggt, undrar nog om jag ens skulle få förlovningsringen och vigselringen på lillfingret heller!

Vi kan ju hoppas att det inte är så lång tid kvar av graviditeten, till bf är det 18 dagar men det kan ju lika bra vara så att det går två veckor över, då blir det väldans lång tid!




Kommentarer
Postat av: em

Förhoppningsvis kommer lillan i tid så du får börja läka från besvären. Men även om du går över tiden litegrann så är det ju faktiskt inte så länge kvar!



Hur länge får man gå över tiden där du bor? I Sverige är det lite olika på olika sjukhus/BB, men oftast dras gränsen efter 2 veckor.

2010-11-15 @ 11:20:14
URL: http://ettansblogg.blogspot.com
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

18 dagar är ju ingenting, gud va fort tiden går!

2010-11-15 @ 12:18:59
URL: http://[email protected]
Postat av: em

Här anpassas BB-tiden till behovet man har, men det allra vanligaste är att man stannar 1-2 dagar. De allra flesta omföderskor åker hem inom ett dygn, och förstföderskor stannar lite längre.



5 dagar är nog ovanligt här! Om mamman och barnet är friska alltså.

2010-11-15 @ 12:21:35
URL: http://ettansblogg.blogspot.com
Postat av: Elinor

Åhh vad segt för dig med foglossningen. Jag kan meddela att jag har fått foglossning nu... kul... Nåja! Nu är i alla fall Matilda ute, och då kan jag ta allt! :)



Jodå, hon går upp bra min lilla tös. Mycket är nog tackvare att jag gör lite som jag själv känner. Nu får hon lite ersättning och ammas. Känns jätteskönt.



Jag gick upp 15 kg :) Jag gick väl upp i vikt fram till v. 37 sen stod det still! :)



Tänk va! Snart är det dags för dig! :) jag håller tummar å tår att du slipper gå över! Kram

2010-11-15 @ 12:37:46
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Becca-Mamma till Ellen

Usch, stackare! :( Hoppas verkligen inte att du går över tiden så du kan återgå till att bli som vanligt i kroppen igen. Så fort bebisen är ute rinner kilo och svullnad bort. Krya på dej.Kram

2010-11-15 @ 14:03:28
URL: http://booken.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

Ja det gör jag faktiskt, det var en alldeles magisk tid att vara gravid! Men såklart är det ju minst lika magiskt att nu vara mamma! :-)



kramar

2010-11-15 @ 15:59:38
URL: http://[email protected]
Postat av: Malin

Uhh jag vet vad du talar om. Det är nästan så att jag fasar för att lägga mig eftersom jag vet att jag vaknar flera gånger per natt och har så jäkla ont. Det ska bli skönt att slippa sen.



Kram

2010-11-15 @ 16:28:26
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0