Sommaren är på gång...

I helgen har det varit otroligt varmt här, uppemot 28 grader i skuggan så det känns kan jag säga... Men vi ska inte klaga :)

Graviditeten går framåt, men ibland tycker jag att det går så himla långsamt, speciellt till vecka 12, snart är den ju dock förbi, men jag kommer inte att slappna av förrens jag får åka till gynekologen om ca 1,5 vecka för att kolla att allt är ok med bebisen!

Jag längtar tills jag får sätta leggings på och spända tröjor och sluta dölja min mage, för synnas, ja det har det börjat, men det tycker jag är roligt, då vet man att det är något på G :)

Illamående är jag fortfarande, för en vecka sedan var det mycket bättre, men nu igen denna vecka så har illamåendet kommit emot med en väldans fart och nu igen är det samma sak igen, konstant illamående, men spyr gör jag inte, men illamående dygnet runt och det är inte skoj...

Sen är det lukter, jag kan inte med något som luktar, speciellt inte diskmaskinen eller för att inte säga soporna, usch, vad jag har obehag, detsamma gäller tobakslukt.. och en massa annat! Det är inte kul!

Nej nu ska jag fortsätta njuta av det fina vädret, borde börja ta kort på min mage också, har inte gjort det ännu och det ångrar jag lite nu, men bättre sent än aldrig som de brukar säga...

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0